EXTRA

A C-GUARD szolgáltatáscsomagokat a folyamatos fejlesztés jellemzi, így számos újdonság áll ügyfeleink rendelkezésére EXTRA szolgáltatásként.

Elindítottuk  virtualizációs szolgáltatásainkat is, melynek segítségével Ön beruházás nélkül juthat “szerverhez”. Ráadásul pontosan olyan teljesítményhez, amelyre az Ön cégének szüksége van. Így elkerülhető az, hogy a drága pénzen megvásárolt szerver vagy alul- vagy túlméretezett legyen. Ráadásul a cég fejlődése által generált teljesítmény többletet néhány órán belül realizálni lehet anélkül, hogy szerelgetni kéne a gépet.

 VOIP szolgáltatások

Cégünk VOIP telefon szolgáltatásokkal teszi olcsóbbá ügyfelei telekommunikációs költségeit. Ez főleg azon cégek számára lehet hasznos, akik sokat beszélnek külföldi partnereikkel. Rendkívül kedvező percdíjakat tudunk biztosítani a Világ szinte bármely országába. Ezen szolgáltatásunkat pre-payed alapon nyújtjuk, mely biztosítékot jelent arra, hogy a telefonszámla ne tudjon “elszaladni”. A feltöltés csak néhány másodperc. A VOIP csomagokhoz saját telefonszám is igényelhető. (Akár más országbeli is.) További részleteket a VOIP szolgáltatásokkal foglalkozó oldalunkon talál!

Webhosting

Cégünk Webhosting szolgáltatása lehetőséget biztosít az internetes megjelenésre. Látogasson el Hosting szolgáltatási oldalunkra, ahol válogathat domain regisztrációs és tárhely csomagjaink közül.

http://cg-hosting.info

 PIROS TELEFON szolgáltatás

Azon cégeknek akik már legalább 6 hónapja ügyfeleink és vállalják továbbá, hogy még minimum 6 hónapig azok is maradnak kihelyezünk egy személyre szabott mellékkel rendelkező VOIP telefont. Ennek segítségével 4 szám megadásával rögtön a CG-SYSTEMS központjába kerül a hívás, ahol technikusaink azonnal segítségükre lehetnek!* És mindezt teljesen ingyen, telefon költség nélkül!